zondag 15 november 2015

Herfst!


Herfst! Eindelijk. Niet dat ik niet van het droge, zonnige weer van afgelopen weken hou maar een beetje regen en storm hoort er ook bij. Weer lekker koken met wintergroenten. Ook dat vind ik genieten.

Afgelopen weken is mijn blog een beetje in de vergetelheid geraakt. Dat komt deels doordat er nu niet zoveel meer op de tuin te doen is en deels doordat ik ook veel op Instagram post. 

Natuurlijk blijf je de bladeren wegharken en hier en daar wat onkruid weghalen maar voor het grote deel is het toch vooral even langsgaan om te kijken of alles er nog goed bij staat en om wat te oogsten. Deze week ga ik met een vriendin knoflook kopen die ik volgend weekend uit ga planten. Vorig jaar was ik ook aan de late kant maar wat een mooie knofloken had ik dit jaar. 

Op Instagram ben ik de 660 volgers inmiddels gepasseerd. Zo leuk om je interesse met zoveel mensen te delen en weer ideeën van anderen op te doen.

Vanochtend heb ik wat nieuwe recepten uitgezocht om binnenkort te gaan proberen. Als eerste maak ik de aardperensoep. Een recept van van Willem & Drees. Ik ben benieuwd.

Voor vandaag nog even aan de groentesoep. Ook lekker!

6 opmerkingen:

Els04 zei

mmm!

Moestuin Miep zei

Lekker he! @els04

Elisa M. zei

Wat genieten !!

Moestuin Miep zei

Zeker weten @Elisa M. al mag het vandaag wel iets droger zijn haha

De Groeifactor zei

Erg mooie knoflook inderdaad! Heb je ze wel eens gevlochten?
Ik ben benieuwd wat je volgend jaar allemaal gaat zaaien!

Gr Thom (groeifactor.blogspot.nl)

Moestuin Miep zei

Dankjewel Thom. Volgend jaar ga ik ze vlechten, tenminste als de oogst goed is. Daar schijnt nogal eens verschil in te zitten. Wat het zaaien betreft: over anderhalve maand worden de eerste peperzaden gezaaid. Weliswaar binnen maar het begin is er. Wat een leuke blog heb je trouwens!